fbpx

Despre noi

Ari Loc de Joaca este un concept dezvoltat din pasiune pentru copii, pentru educație și frumos, pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor de când sunt bebeluși, a părinților lor încă din primele luni, dar și a familie și a comunității, ca un întreg.

Bine ati venit!

Ari – un loc de joacă și petreceri indeosebi pentru copii mici dar și pentru părinții lor. Un loc de joacă diferit, creat în idea unui club special pentru copii dar cu gândul la părinți.

Povestea lui Ari începe în Martie 2018 din necesitatea de a avea inarad un loc de joaca pentru bebelusi si copii mici, un centru educativ deschis si flexibil care sa inglobeze atat activitati de dezvoltare personala cat si joaca libera, evenimente si petreceri. Ne-am dorit o locatie in care parintii sa poata sta linistiti stiind ca copii lor sunt in siguranta, o locatie in care respectul pentru clienti primeaza si se vede, o locatie in care adultii sa fie tratati cu aceeasi importanta ca si copii.
Pentru ca nu exista, am decis sa o cream noi!

Ari este un șoricel vesel, respectuos și comunicativ, fericit să se joace cu toți copii dar și cu părinții lor. Ari locuiește în pădurea fermecată, alături de prietenii lui: multe animăluțe fericite care împart un loc de joacă drăguț, sigur, curat și relaxant, care te îndeamnă la comunicare și dezvoltare, indiferent de vârstă.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să vă convingeți singuri că povestea este adevarată!

Povestea noastra

Ari este un șoricel vesel, respectuos și comunicativ, fericit să se joace cu toți copii dar și cu părinții lor. Ari locuiește în pădurea fermecată, alături de prietenii lui: multe animăluțe fericite care împart un loc de joacă drăguț, sigur, curat și relaxant, care te îndeamnă la comunicare și dezvoltare, indiferent de vârstă.

Ari – Loc de Joacă și Distracții e un concept dezvoltat din pasiune pentru educație și frumos, pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor, a părinților lor dar și a familie și a comunității, ca un întreg. Nu suntem doar un loc de joacă…suntem o echipă dedicată, formata dintr-o familie tânără și comunicativă, care pune pasiune și entuziasm în fiecare copil și părinte care ne trece pragul.

Suntem prietenii lui Ari și prietenii copiilor, ne dorim să fim sprijinul părinților și bunicilor, ajutorul de încredere a întregii familii!

Misiunea noastra

Aici este locul unde ne dorim să răspundem nevoilor de joacă și distracție ale copiilor, nevoilor de conexiune și socializare în același timp cu nevoile de siguranță, curățenie, relaxare și diversitate ale părinților.  Aici este locul unde toti copii sunt egali si minunati in aceeasi masura, unde parintii au toate uneltele necesare pentru a creste alaturi de copii lor.
Ne dorim să participăm la dezvoltarea frumoasă a copiilor și părinților prin intermediul cursurilor și seminariilor pe care le propunem, prin întâlnirile de networking și dezvoltare, prin evenimentele distractive și prin petrecerile pe care le organizăm.

Filozofia noastra

Ari nu este doar un loc de joacă… este un loc de joacă amenajat special pentru copii mici și pentru părinții lor, pentru copii mari și pentru oricine încă se simte copil…este un loc în care poți să te simți în siguranță, în care poți sta relaxat și în armonie. Este locul în care ne-am pus toate ideile și sufletul, pentru a-l face cât mai comod și la îndemână, de la sala de alăptat și schimb la cabinetul de terapii complementare, de la canapeaua de la intrare până la chicineta din sala de petreceri…totul e gândit pentru a veni în întâmpinarea voastră!

Ce va oferim?

Joaca libera

Ari este un loc de joaca destinat in mod deosebit bebelusilor si copiilor mici. Ne putem juca incepand cu 6 luni.

Evenimente

Varsta 06 luni - 1 an

Ari Play Date

Mommy Play caffee

Varsta 1 - 2 ani

Ari Play Date

Ari Pre Grădi

Bebeluși Spiriduși – Ateliere de creație

Varsta 3-4 ani

Când voi fi mare

Kids PJ party la Ari

Ateliere de creație

Evenimente specifice: Halloween, Moș Nicolae, Carnaval etc

Petreceri

Din respect pentru client si indeosebi pentru fiecare copil sarbatorit in parte, am ales sa organizam o singura petrecere odata punand la dispozitie inttregul spatiu. Astfel ne asiguram ca va putem oferi o petrecere de neuitat, super distractie copiilor si relaxare totala parintilor!