fbpx

Contacteaza-ne

Daca ai navigat prin site-ul nostru si totusi nu ai gasit informatiile pe care le cauti scrie-ne aici sau pe pagina noastra de Facebook si ne vom asigura ca iti raspundem in cel mai scurt timp!

Contact

Contacteaza-ne

Arad – Micalaca, zona Orizont
Str. Sighisoara nr.6

0771 779 813

contact@arilocdejoaca.ro

Orar

Orar Loc de joaca
Marti – Duminica: 12:00am – 21:00pm
Orar Petreceri private
Marti – Duminica: 10:00am / 13:30pm / 17:30 pm

Programul nostru saptamanal de joaca se modifica in functie de evenimentele si petrecerile organizate. Pentru a fi la curent cu toate noutatile va invitam sa ne urmariti pe Facebook!

Preturi

Pretul unei ore de joaca este de 10 lei/ ora pentru fiecare copil. Adultii au acces gratuit in spatiul de joaca impreuna cu copii de pana in 5 ani.

Intrebari Frecvente

Pot veni cu copilul la joaca la Ari?

 DA! Ari Loc de Joaca este conceput ca si un loc de joaca unde copii pot socializa si se pot juca in voie. Este un spatiu curat si sigur unde copii au diverse activitati, jucarii si jocuri educative si mai ales pot socializa cu alti copii.

Ce jucarii aveti in spatiul de joaca?

Spatiul de joaca este special creat pentru siguranta copiilor astfe ca toate jucariile sunt pe plan drept. Avem jocuri si jucarii de rol care ajuta la dezvoltarea copiilor, jocuri educative si interactive, toate atent selectionate cu accent pe calitate si eficienta.

Pentru ce varste este indicat locul de joaca?

Locul nostru de joaca este destinat indeosebi copiilor mici! Este creat special pentru a indeplini nevoile copiilor mici, incepand cu 6 luni. Am creat un spatiu extrem de curat cu o atentie sporita la detaliile fiecarei varste, pentru a asigura o experienta inedita de fiecare data cand ne treceti pragul.

Cat costa ora de joaca?

O ora la joaca costa 10 lei/copil. Intrarea se face ba baza unei bratari electronice care ne cronometreaza automat timpul petrecut la joaca, ne pastreaza datele parintelui si ale copilului si absolut orice informatie ar trebui sa stim despre copil sau parinte. La plecare bratara se scaneaza si ne spune totalul.

Formular de Contact