fbpx

Petreceri si evenimente

La Ari organizam petreceri si evenimente deosebite pentru orice varsta!

descopera!

Evenimente

La Ari organizăm evenimente dedicate copiilor și părinților care cuprind diverse teme: educație, distracție, îndemânare, dezvoltare personală, socializare.
Organizăm petreceri private, evenimente deschise clienților și publicului larg, evenimente private, prezentări, spectacole, serbări sau întruniri.

1. Cum pot sa organizez un eveniment privat la Ari?

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi personal pentru a putea discuta detaliile concrete ale evenimentului cum ar fi data natura și tematica evenimentului, numărul de persoane și pentru a-ți putea trimite o ofertă personalizată!

2. Ce presupune un eveniment privat la Ari?

Un eveniment privat presupune închirierea completă a locației și accesul permis doar invitaților tăi. Nu avem niciodată două evenimente în același timp și nu se intră la joacă dacă spațiul este închiriat.

3. Organizati si evenimente pentru copii mici?

Toate evenimentele noastre sunt concepute pe categorii de vârstă. Toate informațiile sunt publicate pentru fiecare eveniment în parte pe pagina noastră de Facebook, pe Google sau pe Blog.

4. Ce trebuie sa fac pentru a participa la un eveniment la Ari?

Fiecare eveniment are un specific organizatoric astfel ca te rugăm să accesezi pagina noastră și să găsești informații concrete pentru fiecare în parte. 
Toate evenimentele noastre presupun comunicarea noastră directă astfel că te rugăm să ne suni sau să ne scrii dacă ai nevoie de informații specifice!

5. Unde pot gasi o oferta pentru un eveniment privat sau o petrecere?

Pentru a primi oferta noastră te rugăm să ne contactezi la telefon, prin email sau pe pagina noastră de Facebook!

Inscrie-te la eveniment!

Petreceri magice

La Ari organizăm petreceri magice pentru orice vârstă dar îndeosebi pentru cei mici. Spațiul nostru este organizat pe plan drept pentru ca cei mici să fie cât mai în siguranța iar jucăriile și jocurile noastre sunt atent selectate pentru orice vârstă între 6 luni și 100 de ani!

Cere o oferta!